Portret foto Arnoud & Mirjam

Zo is het begonnen

Work Ninjas is ontstaan uit Arnoud's eigen ervaringen met virtual assistants. Door de jaren heen heeft hij met meerdere personal en virtuele assistenten gewerkt die als zogenaamde duizendpoten alle voorkomende taken oppakten in zijn ondernemingen. De kwaliteit van het werk was afwisselend en meerdere taken konden niet altijd volledig gedelegeerd worden omdat één iemand gewoonweg niet alles kan. Vooral als er meerdere disciplines nodig waren voor specifieke taken, bleek het niet alleen lastig om deze taken te delegeren maar voor de VA's ook om uit te voeren. De zogenaamde duizendpoot bleek een brede maar vaak oppervlakkige kennis te hebben. De echt diepe kennis bleef vaak beperkt tot enkele punten. Maar het werken met meerdere VA's die elk hun eigen niche hadden bleek ook lastig zonder een teamverband. In het middelpunt moest toch een centraal iemand staan om de communicatie te leiden en beslissingen te nemen. Veel ondernemers denken op dat moment, "nou ik ga het zelf wel weer doen". Maar dat was voor ons geen optie. Het werd tijd voor een echt team dat all round te werk kon gaan. Zo is Work Ninjas ontstaan.

Het Team

foto Arnoud Post

Arnoud Post

Co-founder
Arnoud is een entrepreneur met een passie voor technologie en bedrijfsprocessen. Samen met Mirjam is hij co-founder van Work Ninjas. Voordat hij zo'n 20 jaar geleden zijn eerste onderneming startte hield hij zich voornamelijk bezig met computers, netwerken en informatiebeveiliging (ISO27001) bij diverse banken en corporates. Inmiddels heeft hij ruim 15 jaar ervaring met business processen en technologie. Vanuit deze passie is zijn missie ontstaan om ondernemers te inspireren het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen met behulp van optimalisatie en automatisering van bedrijfsprocessen.
Work Ninjas - Mirjam Koek

Mirjam Koek

Co-founder
Mirjam is jurist in hart en nieren en een echte efficiency ninja. Samen met Arnoud heeft ze Work Ninjas opgericht. Ze heeft functies bekleed binnen de advocatuur, bankenwereld, trustwereld, openbaar ministerie, rechtbank en verzekeraar en is moeder van twee kinderen. Een verandering in de thuissituatie zorgde voor een once in a lifetime opportunity waarbij Mirjam en Arnoud de kans kregen om samen Work Ninjas op te zetten. Met haar analytische denkvermogen en een grote leergierigheid zorgt Mirjam voor een altijd zeer efficiënte aanpak en weet anderen daarmee te inspireren en enthousiasmeren.
VA Agnes
Agnes Veltman-Boeijing
VA
Work Ninjas Louis Peltzer
Louis Peltzer
Marketing
Work Ninjas Courtney Waid
Courtney Waid
Automation
IMG_7013_3-5c7f9658b23da
Estelle Valkenburg
Design & VA
Work Ninjas Arjen Dekker
Arjen Dekker
Automation
Work Ninjas Sven Goth
Sven Goth
Marketing
Automation expert Aileen
Aileen The
Webdevelopment & Automation
Work Ninjas Joanna Strange
Joanna Strange
Business System Coach
Work Ninjas - Eline Hartgers
Eline Hartgers
VA