boekreview fix this next

Fix This Next: voor elk probleem in jouw onderneming een stappenplan

29 juni 2020
Reading Time: 3 minutes

Mike Michalowicz publiceerde eerder de boeken Clockwork en Profit First. Met Fix This Next heeft Mike Michalowicz ook dit keer weer een echte must read geschreven voor de ondernemer die op zoek is naar manieren om zichzelf en zijn onderneming naar het volgende niveau te tillen. 

LEES VERDER
boekreview ondernemen crisistijd

Boekreview: Ondernemen in Crisistijd. Over Mindset, Cashflow en Strategieën

8 juni 2020
Reading Time: 3 minutes

Als er een crisissituatie ontstaat, of dat nou een economische crisis is of een persoonlijke crisis, dan is het belangrijk om als ondernemer het hoofd koel te houden. Dat is niet altijd even makkelijk. Zeker niet in tijden zoals nu waarin de wereld stilstaat vanwege een globale pandemie. Het boek Ondernemen in Crisistijd geeft enkele handvatten waarmee jij als ondernemer het hoofd boven water kan houden én geeft enkele inzichten wanneer het misschien beter is om de stekker eruit te trekken.

LEES VERDER
Profit First boekreview

Profit First: Van Cash-Eating Monster naar een Money-Making Machine

13 januari 2020
Reading Time: 4 minutes

Maakt jouw bedrijf op papier grote hoeveelheden omzet maar hou je aan het eind van de maand niks over of draai je zelfs verlies? Profit First van Michael Michalowicz, auteur van Het Clockwork Effect, (de Nederlandse versie van Profit First is in samenwerking gemaakt met Femke Hogema) helpt jou om je financiën te managen en zorgt ervoor dat jouw cijfers alleen nog maar in de plus staan, in plaats van in de min. Klinkt dat ongeloofwaardig? Wij zochten het uit.

LEES VERDER
Charlotte Labee met Brain Balance

Brain Balance Recensie. Het geheim voor geluk en gezondheid.

8 oktober 2019
Reading Time: 4 minutes

Brain Balance is het nieuwe boek van Charlotte Labee. Zij heeft het allemaal: ze is voormalig Miss Universe Nederland, presentatrice, vrouw, moeder, ondernemer, spreker en trainer. De weg die Labee bewandelde was echter niet zonder obstakels beschrijft ze. Haar kledinglijn ging failliet, ze kreeg baarmoederhalskanker, een burn-out en vlak na de bevalling van haar zoontje Sky, brandde haar huis af. Toen haar gezondheid ernstig begon te lijden onder de situatie wist Charlotte dat ze het roer moest om gooien.

LEES VERDER